Holdplan

Reformer New:

Dette hold er til dig, der enten aldrig har prøvet reformeren før eller kun har prøvet det få gange. Timen vil fokusere på at lære øvelserne at kende samt at blive fortrolig med maskinen.

Reformer Everyone:

Her kan alle være med. Vi går igennem en række forskellige øvelser, som passer til alle niveauer, så du kan deltage uanset erfaringsniveau.

Reformer Advanced:

Dette hold er til dig, der allerede har et solidt kendskab til reformeren. Vi forventer, at du er fortrolig med øvelserne. På dette hold fokuserer vi på en energisk træning med et højt tempo. Bemærk, at der ikke vil være dybdegående instruktioner til øvelserne, da vi går ud fra, at du allerede kender dem. Eventuelle nye øvelser vil naturligvis blive instrueret grundigt, så du får den bedste træningsoplevelse.

Reformer Jump:

Vi tager jumpboardet frem og er klar til en intens time. Her får du pulsen op og får mulighed for at hoppe dig igennem en hel time.

Reformer Gentle:

Her fokuserer vi på balance, stabilitet, styrke og fleksibilitet. Træningstempoet er langsommere og giver en skånsom, effektiv træningsoplevelse under kyndig vejledning.

Cookie-indstillinger