Mød dine instruktører

Alle instruktører i LAVA Studio er veluddannede og dedikerede til reformer som træningsform. Og vi lover, at det også skinner igennem i undervisningen. På hver eneste holdtime gør vi vores ypperste for at skabe en træningsoplevelse af højeste kvalitet. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, vil vores instruktørteam sørge for, at du føler dig udfordret, motiveret og set. 

Vi er her for at sikre dig den bedste træningsoplevelse.

Marlene Havgaard

Bachelor i Idrætsvidenskab fra Aarhus Universitet
Uddannet reformer instruktør

Marlene, stifter af LAVA Studio, har dedikeret sit arbejdsliv til at fremme glæden ved fysisk aktivitet. Hendes passion og ekspertise inden for reformertræning er grundlaget for den unikke oplevelse, som LAVA Studio tilbyder.

Laura Mols

Bachelor i Idræt og sundhed fra Odense Universitet
Uddannet reformer instruktør og teamleder Odense

Laura elsker at reformertræning tilbyder en sjov og anderledes måde at bevæge sig på. Laura ønsker at skabe et rum, hvor der er plads til alle niveauer. Hvor du med garanti er sikret sved på panden og god energi.

Clara Pill Henningsen

Uddannet reformer instruktør

Claras elsker alsidig og legende bevægelse, der på en og samme tid udfordrer styrke og mobilitet og samtidig giver smil på læben. Derfor er hun faldet pladask for reformertræningens uendelige muligheder.

Charlotte Maria Max

Uddannet reformer instruktør

Charlotte er vild med reformertræningen! Derfor vil hun gerne skabe gode rammer for en engagerende og nærværende træning, altid leveret med et glimt i øjet og med massere af fed musik!

Nanna Ellegaard Jørgensen

Uddannet reformer instruktør

Nanna faldt pladask for alle de træningsmuligheder der findes med Powerreformer og har herigennem genfundet træningsglæden. Hun håber, at kunne videregive den samme oplevelse til vores seje medlemmer i LAVA!

Caroline Lund Jensen

Uddannet reformer instruktør

Caroline har i mange år selv lavet reformer og elsket træningsformen! Hun håber at kunne give samme glæde for reformertræningen til LAVAs medlemmer, som hun altid har haft!

Sille Vald

Uddannet reformer instruktør
Silles hjerte banker for fysisk aktivitet – særligt højintensitets-træning. Her har reformer givet et nyt perspektiv på en træningsform, der udfordrer kroppen på nye måder. Du er garanteret sved på panden, smil og god musik.

Laura Byskov

Uddannet reformer instruktør
Laura er en rigtig humørbombe, som elsker at kombinere festligt humør med sved på panden. Hun elsker at drage paralleller mellem muskelstyrke, bevægelsesglæde og indre energi!

Cookie-indstillinger