Hvordan fungerer en træning?

Reformermaskinen er hjertet i reformertræningen. Ved hjælp af fjedre og en glideplade udføres en lang række øvelser, der fokuserer på styrketræning, fleksibilitet og kropskontrol – og vi lover, at du vil opleve at blive udfordret på nye og spændende måder.
Øvelserne har dig i fokus, men er tænkt ud fra, at baby enten kan være med eller ligge ved siden af.

Træningen er ledsaget af højt humør og energisk musik, hvor lydniveauet tilpasses til de vågne babyer.

Hele træningen er guidet af din instruktør, og sammen starter I med en opvarmning.

Herefter vil vi komme igennem forskellige ben- og overkropssekvenser, hvor der undervejs er plads til bleskift, at give mad samt en opfordring til at lave knibeøvelser – selv hvis man er mand (læs mere her: https://samvirke.dk/artikler/maend-derfor-skal-i-lave-knibeoevelser).

Efter træningen vil det være muligt at blive hængende i træningssalen eller caféområdet sammen med de andre forældre på holdet.

Som en del af dit forløb får du 5 klip til vores øvrige holdtyper. På den måde kan du indhente eventuelt missede træninger, eller hvis du ønsker at træne mere end to gange om uge

Hvad får du?

  • 8 ugers forløb med 2 ugentlige træninger
  • Hver træning varer 75 min og afholdes mandage og onsdage kl. 10.15-11.30
  • Lukket hold med 10 deltagere + babyer
  • 5 klip til de øvrige holdtyper (skal bruges, inden forløbet er slut)
  • Pris: 2.500,-

Mød dine instruktører

Laura Mols

Reformer baby instruktør Odense

Bachelor i Idræt og sundhed fra Odense Universitet
Uddannet reformer instruktør og teamleder Odense

Laura elsker, at reformertræning tilbyder en sjov og anderledes måde at bevæge sig på. Der er god mulighed for sved på panden og fysiske udfordringer, der passer til den enkelte. I Reformer Baby forløbet ønsker hun at skabe et trygt rum, hvor man ikke skal være perfekt. Hun vil gerne have, at der er plads til at passe sit barn samtidig med, at man passer på sig selv ved at træne på en måde, der føles rar for den individuelle forælder. Hun vil hjælpe med at justere træningen, så den passer til dig og din baby. Det vigtigste er, at LAVA er et rart sted at være i en foranderlig tid med den lille nye.

Rikke Fenneberg Bak

Reformer baby instruktør Aarhus

Bachelor i Idrætsvidenskab fra Aarhus Universitet
Uddannet reformer instruktør

Rikke, med sin passion for fysisk aktivitet og en tro på sportens evne til at skabe fællesskab og livsglæde, ønsker at dele sin energi med andre. Hendes baggrund i idrætsvidenskab og psykologi giver hende en unik forståelse for kroppens bevægelse og den mentale sundhed. Hun stræber efter at skabe en træningsoplevelse, der smelter sammen med den særlige rejse som forælder, hvor der stadig er plads til babyen. Hendes mål er at skabe et fællesskab, der omfavner alle i denne nye livssituation, hvor babyen er centrum.

Skal du med på næste forløb?

Ønsker du at være en at de første til at får information om kommende
reformer baby forløb, send da en mail til hej@lavastudio.dk.

Cookie-indstillinger